Поново одложен меч Ривер Плате и Боке Јуниорс

Реванш меч финала Купа Либертадорес, између аргентинских фудбалских екипа Ривер Плате и Боке Јуниорса, неће бити одигран ни вечерас, јер је поново одложен и биће заказан нови термин.
river boka navijaci, tanjug ap
Фото: Tanjug (AP Photo/Ana Mombello)

Како је саопштио први човек Фудбалске федерације Јужне Америке (ЦОНМЕБОЛ), Алехандро Домингез, два тима су у обавези да у најскорије време закажу нови термин.

Како преносе медији у Аргентини, Домингез и челници федерације су попустили пред захтевима челника Боке Јуниорс који су тражили ново одлагање меча јер су сматрали да нису испуњени услови за одигравање сусрета.

Домингез је информисао обе стране да ће меч који је био заказан за вечерас од 21 час бити одложен до даљњег с тим да су оба клуба у обавези да се у најскорије време договоре око новог термина сусрета. Недуго пошто је потврђена информација да се меч одлаже, навијачи Ривер Плајта који су већ ушли на стадион "Монументал", почели су да напуштају објекат.

Реванш утакмица финала Купа Либертадорес је прво одложена синоћ након нереда и напада на фудбалере Боке и заказан је за вечерас у 21 сат, али потом је уследило ново одлагање.

У првом мечу било је 2:2.

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести