Пораз Кабела у Анталији

Екипа из Констанце савладала је Кабел и нанела му после три везане победе други пораз откако се налази на припремама у Турској.
ФК Кабел
Фото: ФК Кабел

Солидно су момци тренера Васиљевића отворили меч, у првих 20 минута диктирали темпо,  имали теренску иницијативу и две прилике пеко Илића и Гајића који се нису најбоље снашли у казненом простору да донесу предност.

Стрпљиво је екипа Фарула чекала прилику и у 34 минуту успела је да казни погрешан пас. Пресекли су акцију, покушао је Петрић пожртвовано да избије лопту и закачио је противничког играча. Судија је свирао најстрожу казну, а притом Петрићу показао пут у свлачионицу. Сигуран са беле тачке био је Канда.

На почетку другог полувремена гости су увећали предност. После полуконтре и погођене стативе на лопту је натрчао Јулиан Стоика и погодио мрежу. Да је мајстор за прекиде показао је Зоран Караћ у 58. минуту. Био је оборен на 20 метара од гола.

Уследио је прецизан ударац и смањење резултата. У тим тренуцима била је очита жеља црвено црних да дођу до изједначења, али је ударац Месаровића голман Фарула успео да укроти. Најбољи у редовима Фарула  Јулијан Стоика успео је другим голом да казни неодлучност у одбрани и постави коначан резултат.

Изгубили су новосађани меч а у 25. минуту остали без помоћи Немање Којчића који је због повреде колена  напустио терен.Додатни преглед утврдиће степен повреде.

До поласка за Србију Кабелу предстоји још једна провера 15.фебруара са Минском (Белорусија).  

Кабел – Фарул (Констанца) 1:3 (0:1)

АНТАЛИЈА: СЦ“Миракле. Гледалаца 50. Судија Алеко Апцијати. Стрелци: Караћ у 58.за Кабел.Канда у 34. Из једанаестерца,  Јул.Стоика у 48. и 70. за Фарул.

КАБЕЛ: Браћ,  Бјековић,  Србијанац, Петрић,  Којчић, Кочовић,  Петровић, Илић,  Караћ,  Владић,  Гајић. Играли су још: Милошевић,  Јаблан,  Говедарица,  Павлићевић,  Месаровић,  Пантелић,  Дражић,  Видаков, Жуниор.

ФАРУЛ: Мутиу,  Лека,  Лика, Урсу,  Карабела,  Анточе,  Круцеру,  Греу,  Канда,  Јон. Стоика,  Јул. Стоика. Играли су још: Удеану,  Александру,  Тома,  Гергицеану, Цана,  Карарус,  Халеп.                 

М. Поповић                                                                                        

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести