После три слободна дана фудбалери Војводине наставили с радом

Због обавеза наших националних селекција, фудбалери Војводине су, одмах после утакмице с Радничким из Ниша, од стручног штаба и његовог шефа Славољуба Ђорђевића добили три слободна дана.
Ljubisa Dundjerski
Фото: Љубиша Дунђерски, фото: ФК Војводина

Наравно, предах није важио за младе репрезентативце Србије Марка Бјековића и Мирка Топића,  који су с „орлићима“ отпутовали у Јерменију на квалификациони сусрет за Еуро, као ни за чланове млађе омладинске селекције (У-18) Уроша Кабића, Луку Дробњака, Лукијана Абаџију и Јована Милошевића, који су се с вршањацима припремали за пријатељске дуеле с одговарајућом репрезентацијом Италије.

Данас су се Новосађани поново нашли на окупу и одрадили два тренинга. Тренер Ђорђевић настојаће да, захваљујући жељеном, добром раду, што боље припреми тим за наставак сезоне, тим пре што црвено-беле, у суботу, 16. октобра, очекује веома тешко гостовање на Бановом брду у Београду, где ће им домаћин бити екипа Чукаричког.

Занимало нас је да ли ће капитен Немања Човић и дружина коју предводи, током првенствене паузе одиграти и неку тренинг утакмицу.

- Не планирамо неки сусрет, јер више млађих играча отишло је с репрезентативним селекцијама, а не желимо ни да преотерећујемо чланове нашег омладинског тима – рекао је Љубиша Дунђерски, спортски директор Војводине. – Уз то, нећемо ни да дозволимо да нам се неко повреди од првотимаца, па ћемо у суботу преподне највероватније одгранизовати сусрет наша два тима и то би било све. Желимо да паузу искористимо за што бољи рад и да максимално спремни дочекамо наставак шампионата.

А. Предојевић

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести