ПОТИСКА ЛИГА Промашена два пенала

Чока - Хоргош  0:2 (0:0)
fudbal lopta pix
Фото: pixabay.com

ЧОКА: Стадион Чоке, гледалаца 70. Судија: С. Јурић (Сента). Стрелци: Пуљаи у 49. и Косо у 80.минуту. Жути картони: Ћинкул (Чока), Коломпар, Веселинов (Хоргош). Црвени картон: Страјин (Чока).

ЧОКА: Милитаров, Антанасовић, Попов, Челекетић, Живанов, Вуковић, Барбат, Страјин, Ал Сади, Будовалчев, Чинкул.

ХОРГОШ: Барањаш, Фехер, Ружа, Бате, Бохата, Макра, Косо, Хаталак (Веселинов), Пуљаи, Берец (Мухи), Коломпар.

У првом полувремену изједначен снаге, без већих шанси. За вођство Хоргоша а у 49.минуту Игор Пуљаи са 28 метара неодбрањивим пројектилом погодио леви горњи угао. Два пенала по један за обе екипе, али су у обе прилике извођачи најстроже казне помашили. .

Најпре је пенал досуђен за Хоргошане у 66.минуту, јер је неко од играча Чоке играо руком. Тада је искључен Александар Страјин, а пенал је промашио Пуљаи. Пет минута касније руком је у казненом простору играо Ерик Бохата, а пенал за Чоку није реализовао Савица Барбат, шутирао је поред гола. За коначан резултат из гужве у шеснаестерцу мрежу Марка Милитарова затресао је Патрик Косо.

Тромеђа - Јединство (СК) 1:10(1:7)

МАЈДАН: Игралиште Тромеђе, гледалаца 40. Судија: С. Малетин (Нови Кнежевац). Стрелци: Палатинуш у 38. за Тромеђу, а Сарапа у 3. и 8, Т. Дабевски у 9, 25. и 39, Лазић у 14, Божанин у 29.и  68, Мајер у 48. и К. Коблехер у 65.минуту за Јединство.

ТРОМЕЂА: Бицок, К. Домонкош, Хорват, Фејеш, Марта(Ваш), Фаркап, Михок Куцора, Л. Домонкош, Заплетан, Палатинуш, А. Пап (Д. Пап).

ЈЕДИНСТВО: Панић, Брзак, В. Коблехер, Божанин, Т. Дабевски, П. Калмар (Огњеновић), Мајер (Јованов), Зивлак, Шафрањ (Живков, К. Коблехер), Сарапа, Лазић.

Лидер из Српског Крстура није имао тежак задатак против фењераша из Мајдана. Голеаду је са два поготка већ у 3. и 8.минуту започео Станислав Сарапа, а наставио троструки стрелац на овој утакмици Тома Дабевски.

Било је само питање са колико голова ће се напунити мрежа Акоша Бицока, а једини погодак за домаћу екипу постигао је у 38.минуту Виктор Палатинуш.

Тиса - Граничар 1:0 (0:0)

ПАДЕЈ: Игралиште Тисе, гледалаца 50. Судија: И. Малетин (Нови Кнежевац). Стрелац: Матијевић у 60.минуту. Жути картони: Кочиш и Важић (Тиса).

ТИСА: Л. Радиић, Колдан, Јакшић, Шили (Дујмовић), В. Апро (Раданов), Кочиш, Зомбори, К. Апро, Малетин (Губи), Матијевић (Мојсин), Важић (Игњин).

ГРАНИЧАР: Зрим, Петровић, Филеп, Јевтић, Саша Сарапа, Миланов (Уверић), Станислав Сарапа, Поповић, Огњеновић (Слађан Иванов), Маленић, Саша Иванов.

Ђалици су се показали као тврд орах и пружили снажан отпор екипи Тисе. Голман Александар Зрим капитулирао је у 60.минуту када је акцију ефектно завршио Ненад Матијевић.

Јадран - Славија 4:2 (3:0)

САНАД: Игралиште Јадранка, гледалаца 60. Судија: Н. Јанковић (Мол). Стрелци: Ђурђев у 15.и 73, Татић у 18. и Д. Јованов у 40. за Јадран, а Бебек у 58.(аутогол) и Агоштон у 67.минуту за Славију. Жути картони: Јосиповић, Ђурђев, Ж. Кесег, Станић, Јухас (Јадран), Ј. Хусак и Н. Малуцков (Славија).

ЈАДРАН: Јосиповић, Олушки, З. Поповић, Бебек, Ђурђев, Д. Јованов, М. Кесег (Н. Кесег), Станић (Мађар), Јухас, Миланов, Татић.

СЛАВИЈА: Пантелић, Ремете, Мичевич, Кијац, Токоди (Димовић), Агоштон, Бишчевић (Вулић), Ј. Хусак, И. Хусак, Н. Малуцков), С. Малуцков.

Санадци су уверљиво вођство од три гола постигли ју првом делу утакмице, а после одмора гости из Банатског Аранђелова су консолидовали редове. Пораз је ублажен аутоголом Дарка Бебека и поготком Ђарђа Агоштона. 

Потисје - Јединство (М) 4:0 (прекинуто)

КАЊИЖА: Стадион Потисја, гледалаца 70. Судија: Н. Јанковић (Мол). Стрелци: Добо у 6, Буза у 14, Мачари у 15. и Бопршош у 17.минуту.

ПОТИСЈЕ: К. Нађ, Баги, Велез, Фодор, Добо, Буза, Гаврић, Боршош, Чањига, Сечеи, Мачаи.

ЈЕДИНСТВО: Атељевић, Сивић, Балинт, Перњес, Марић, Фаћол, Киш. 

Мартоношани су дошли са некомплетном екипом са свега седам играча па је утакмица потрајала само двадесетак минута, а Кањижани су лако дошли до високог вођства.

Припремио: М. Митровић

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести