Познат списак "орлова" за утакмицу са Шкотском

Селектор Србије Љубиша Тумбаковић објавио је списак играча за предстојећу утакмицу са Шкотском, која ће одлучити о пласману на Европско првенство 2021. године, јавила је Радио телевизија Србије.
s
Фото: Youtube Printscreen

Дуел са Шкотима на програму је 12. новембра и одлучиће да ли ће "орлови" после 20 година учествовати на континенталном такмичењу.

Тумбаковић се одлучио за опробане снаге, али је са списка издвојио двојицу до сада стандардних репрезентативаца – Адема Љајића и Николу Максимовића.

На списку се налазе и два потенцијална дебитанта, Никола Мараш и Лазар Ранђеловић.

Дефанзивац Алмерије се показао партијама у Сегунди и могао би да дебитује за "орлове". Ранђеловић би би такође могао да дебитује, после одличних игара у дресу Олимпијакоса.

На списку су голмани: Марко Дмитровић, Предраг Рајковић, Емил Роцков, Ђорђе Николић
Одбрамбени играчи: Никола Миленковић, Милош Вељковић, Никола Мараш, Стефан Митровић, Страхиња Павловић, Урош Спајић.

Везни играчи: Дарко Лазовић, Мијат Гаћиновић, Саша Лукић, Филип Младеновић, Немања Максимовић, Немања Гудељ, Марко Грујић, Лука Миливојевић, Саша Здјелар, Немања Радоњић, Душан Тадић, Сергеј Милинковић-Савић, Филип Ђуричић, Михаило Ристић, Филип Костић, Лазар Ранђеловић, Александар Катаи.

Нападачи: Александар Митровић, Лука Јовић, Душан Влаховић, Ђорђе Деспотовић.

Три дана после меча са Шкотима, српски играчи настављају са сусретима у Лиги Б нација, ривал је Мађарска у Будимпешти.

Последњим дуелом "орлови" затварају овогодишње учешће у Лиги Б нација, утакмица са Русијом на програму је у Београду 18. новембра.

 

 

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести