Пред дерби Војводина-Партизан: Улазнице већ у продаји

Улазнице за предстојећи фудбалски дерби Војводина - Партизан, који се игра у оквиру последњег, 30. кола Суперлиге Србије, у продаји ће се наћи од данас.
navijaci Vojvodine/J. Grlic
Фото: Ј. Грлић/ Навијачи Војводине

Утакмица је на програму у петак, с почетком у 19 часова, и представљаће својеврсни увод у финале националног Купа, које се игра у среду, 24. јуна, у којем ће снаге одмерити исти ривали, па се на “Карађорђу” очекује велики број навијача две екипе.

У Војводини истичу да, сходно наредби Владе Србије која се односи на спречавање ширења вируса, контигент улазница које су одштампане за овај сусрет износи 50 одсто од укупног капацитета новосадског стадиона. Уз то, између присутних на стадиону биће неопходно одржавање социјалне дистанце, а објекат биће прописно и адекватно дезинфикован.

Навијачи који имају обележја Војводине моћи ће бесплатно да преузму улазницу за ову утакмицу у среду, четвртак и петак од 10 до 18 часова, у шопу на западној трибини стадиона „Карађорђе“ (поред улаза број 2). Продаја карата за Запад, Исток и Југ биће у среду и четвртак у ТЦ Париски магазин (улица Краља Александра 12), у просторијама комапније Гигс тикс, од 9 до 19.30 часова. У петак, на дан утакмице, улазнице за Запад продаваће се на главној благајни стадиона, између западне и јужне трибине, од 15 до 20 часова. Они који желе утакмицу да прате с Истока карте ће моћи да купе на билетарници поред ресторана Огњиште, у истом термину, а за гледаоце који планирају да дерби прате с јужне трибине карте ће се продавати на благајни смештеној у том сектору “Карађорђа”. Улазнице за Север моћи ће да се купе у просторијама навијачке групе Фирма, на северној трибини стадиона, од 17 до 19 часова. Такође, за овај сусрет важиће и сезонске улазнице Војводинае за текућу сезону. Њихови власници моћи ће да користе све улазе на стадион, с тим да ће морати да имају и личну карту.

Фото: Ј. Грлић/ Навијачи Војводине

Карте ће се продавати по ценама од 700 (Запад), 500 (Исток) и 400 динара (Север и Југ), а једно лице ће, уз личну карту, моћи да купи највише четири улазнице и то по принципу “једна улазница – једна столица”. То значи да ће карте за утакмицу морати да имају и деца како се не би десило да на једној трибини буде присутно више људи од капацитета те трибине. За гостујуће навијаче предвиђена је искључиво јужна трибина, док су остале три резервисане за навијаче Војводине.

Из новосадског клуба позвали су навијаче оба тима да спортски и достојанствено подрже своју екипу и да избегавају било какво недолично и неспортско понашање.       

А. Предојевић

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести