Пригревачко Братство 1946 почело припреме

Фудбалери пригревачког Братства 1946 почели су припреме за наредну сезону у Српској лиги Војводина.
prigrevica ekipa
Фото: Фудбалери Братства 1946, фото: Приватна архива

На првој прозивци појавили су се сви првотимци из предходне сезоне, а међу њима и осам новајлија, који су дошли да се изборе за место у тиму. Да ли ће неко од њих остати и колике су им вредности процениће тренерски трио: шеф стручног штаба Сретен Вилотић, тренер Живота Гавриловић и тренер голмана Слободан Цветићанин. Оно што је извесно, редове Пригревчана појачао је Милош Савановић доскорашњи нападач Борца из Сакула, а ко ће му се придружити остаје да се види.

Играче и тренере поздравили су спортски директор Саша Кораћ, председник Предраг Остојић и секретар Игор Наранчић. Потенцијалним првотимцима предочен је став клуба, намере и оно што се од сваког појединца очекује. Стиче се утисак да су Пригревчани одлучни да од самог старта крену у борбу за висок пласман, а колики им је рејтинг довољно говори податак да су сви играчи остали, као и број новајлија који су дошли да се изборе за дрес се грбом Братства 1946.

„Играчима је предочен програм рада и начин на који ће се одвијати тренинзи. Напоменули смо им да се од њих очекује коректан однос према клупским обавезама и да је најосновнија  дисциплина, која је предуслов добрих резултата. Током припремног периода одиграћемо неколико утакмица, што ће бити прилика за сваког играча да се наметне радом и игром. Очекујемо да се конкуренција за свако место у тиму појача, али да се она базира искључиво на основу постигнутих резултата, што значи да ће тренери добро анализирати учинак сваког појединца“, рекао је председник клуба Предраг Остојић.    

Ј. Бањац

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести