Пригревичко Братство 1946 попуњава редове

Пригревачко Братство 1946, који се припрма за наредну сезону у Српској лиги Војводина, попуњава редове са новајлијама.
sreten vilotic bratsvo
Фото: Сретен Вилотић, фото: Приватна архива

За сада су верност са екипом која има озбиљне намере у наредном првенству потписали Милош Савановић (дошао из Борца из Сакула), Ален Јанковић из Бечеја и голман Алекса Лапчевић, који је прошао фудбалску школу београдског Рада. На проби је још неколико даровитиг играча, али о њиховом евентуалном ангажовању одлучиће се наредних дана.

„Новајлије су унеле доста свежине и појачали конкуренцију у тиму. Ради се интензивно, два пута дневно и желимо да од старта будемо максимално спремни. За сада имамо неку визију екипе, али до краја прелазног рока има још доста времена и одлучићемо кога још да ангажујемо. Немамо намеру да гомиламо играче, већ хоћемо да сваки појединац који буде у клубу може равноправно да конкурише за први тим“, речи су шефа стручног штаба Сретена Вилотића.

Чини се да никада није било толико заинтересованих да постану чланови пригревичког  клуба, јер их је на пробу дошло мимо свих очекивања.

„Серија добрих резултата и озбиљност клуба допринели су да се међу фудбалерима прочује начин на који функционише Братство. Ми смо веома организовени и иза нашег рада стоји веома успешна група људи која је поникла у редовима пригревичког фудбала. Нама инпонује чињеница да многи желе да буду део нашег тима, али не можемо све да ангажујемо. Предност ће имати они за које сматрамо да су од старта спремни за напорно првенство“, каже Вилотић.

Пригревчани су до сада одиграли две утакмице и постигли чак 11 голова, док им је мрежа затрешена само једанпут. Нову проверу имаће у суботу, у Старој Пазови, против Дунава из Старих Бановаца.    

Ј. Бањац

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести