Пријатељска утакмица: Без голова у Беочину

Сусрет старих ривала и овога пута прштало је као да се ради о борби за бодове, свега је било осим голова.
Fudbal
Фото: Dnevnik.rs

Цемент - Младост (БЈ) 0:0

БЕОЧИН: СЦ Цемента, гледалаца око 50, судија: Стојић (Нови Сад).

ЦЕМЕНТ: Кнежевић, Вилотијевић, Леђанац, Улгар, Милутиновић, Вујачић, Па­вловић, Ракић, Станчетић, Томовић, Ћурко. Играли су још: Ђурикин, Балетић, Марјановић, Скоко, Вујошевић, Згоњанин, Лаковић, Гаври­ловић, Бајић.

МЛАДОСТ: Рајић, Ж. Три­вуновић, Паповић, Докнић, Гојковић, Нинковић, Стоји­сављевић, Поповић, Вујовић, Врбашки, Лалић. Играли су још: Лолић, Томић, Тодоровић, Калемевић, С. Тривуновић, Ко­вачевић, Радић, Стојанчић.

Прво полувреме припало је цемента­шима, где су имали неколико прилика, када се томе дода је Јарачане два пута спасила пречка, онда Беочинци имају за чим да жале. Тренер Цемента Церовић полако али стрпљиво слаже коцкице за пролећни део првенства јер се ради о играчима који се тек упознавају, а већина их је стигла у Беочин у зимској паузи.

Када је у питању Јарачани ради се о екипи која је задржала костур тима из првог дела играју агресивно и допадљиво и код куће и у гостима предвођени искусним тренером Милановићем.

До наставка првенства остало је скоро месец дана, Беочинци имају више заказаних утакмица, тако да већ у суботу састају са Индексом, а у недељу са Татром из Кисача и тако редом све до почетка пролећног дела који почиње 9. марта.    

Б. Старчевић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести