Пријатељска утакмица: Перлежани изненадили Панчевце

У другом контролном мечу лидер на табели српске лиге Војводина фудбалери „дизелке“ имали су више од игре, али на крају меча славили  су гости из Перлеза.
zeleznicar
Фото: Dnevnik.rs

Прилике за домаћине у првих 45 минута игре пропустили су Стојановић, Ивковић пред голом гостију где је доскорашњи голман „дизелке“ Николовски, а сада Перлежана био сигуран пред својом мрежом.

Гол одлуке на мечу за госте из Перлеза постигао је Ђокић шутем са неких 16 метара када је после корнера одбијену лопту проследио у мрежу Панчеваца. На полувремену тренери Душан Јеврић и Живан Јелин  шанцу су пружили осталим играчима, али промене резултата није било. Прилике за домаћине имали су Башановић два пута и Лазаревић из слободних удараца да затресу мрежу гостију, али је голман Барјактаров сјајно је реаговао у тим приликама и сачувао мрежу.

До краја меча водила се равноправна игра са неколико полу прилика пред оба гола. Фудбалери ,,дизелке“у суботу путују на двонедељне припреме у Будви где ће одиграти четири контролне утакмице против Подгорице, Грбаљ, Арсенал (Тиват) и Бокељ.     

Текст и фото: Б. Стојковски

Железничар (П) - Војводина (П)  0:1 (0:1)

ПАНЧЕВО: Стадион СРЦ Стрелиште, гледалаца: 50. Судија:  Милановић (Панчево). Стрелац: Ђокић у 42. минуту.

ЖЕЛЕЗНИЧАР: Кнежевић, Јанкулов, Марковић, Аничић, Башановић, Мандић, Зорица, Стевановић, Савановић, Стојановић, Ивковић. Играли су још: Катанић, Санадер, Ковачевић, Брајовић, Трипковић, Лазаревић, Дамјановић, Кемењ.

ВОЈВОДИНА: Николовски, Банч, Рудан, Богдановић, Јешић, Јевтић, Закић, Мишић, Пилиповић, Шушњар, Ђокић. Играли су још: Барјакторов, Пешић, Џајски, Калајџија, Петковић, Кнежевић, Живковић, Малбашки, Бајић.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести