Пролетер ангажовао још једног фудбалера: Јовановић за чвршћу одбрану

Фудбалери млађег новосадског суперлигаша Пролетера већ седам дана налазе се на припремама у Словенији где се уз рад на физичкој спреми уигравају кроз припремне утакмице.
proleter-novi-sad
Фото: Dnevnik.rs

До сада су момци новог стратега Милића Ћурчића имали две провере уз реми са малтешким Балзаном (0:0) и пораз од Домжала (2:0).

Док екипа у знатно измењеном саставу од прошлогодишње вија форму  агилна управа на челу са директором Гораном Антићем у Новом Саду  не седи скрштених руку. Након потписаног уговора са капитеном репрезентације Јерменије Артуром Ведигарјаном нови играч чете се Слане баре је Стефан Јовановић (25)

- Помно смо пратили игре Јовановића у дресу Бачке и закључили да нам је профил играча попут Јовановића неопходан да попунимо одбрамбене  редове по десној страни. Ради се о великом борцу и мислим да смо његовим доласком направили одличан посао. Јовановић је спаковао ствари и већ сењ придружио екипи у Словенградецу.

Стефан Јовановић је до преласка у Пролетер успешну каријеру градио у Слоги (Краљево), Земуну, Младости из Лучана и Бачкој где је одличним играма запао за око управи  Пролетера.

- Пресрећан сам постигнутим договором. Пролетер је једна од најбољих екипа у Суперлиги и када су ме челни људи контактирали није било дилеме. Поклопиле су се моје и амбиције клуба  па се надам да ћу оправдати поверење и изборити се за место стартера - био је кратак Јовановић.

Нову проверу фудбалери Пролетер има у данас када се састају са Заријом, а сутра ће Сланобарци одмерити снаге са Шахтјором из Белорусије. 

М. Поповић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести