Пролетер данас против Рада: Све тече по плану

Фудбалери Пролетера на Златибору  обављају двонедељне припреме.
fudbalska lopta
Фото: Dnevnik.rs

Тренирају два пута дневно, данас ће одиграти утакмицу са Радом а у суботу са Спартаком.

- На Златибору имамо заиста идеалне услове за рад, па када се томе дода да играчи без поговора извршавају обавезе и да сем лакше повреде новајлије Галића немамо других проблема. Све тече по плану и за сада заиста има места задовољству – рапортира шеф струке Бранко Жигић.


Отишлидошли

Списак играча који су напустили редове Пролетера је подужи: голмани Перић и Кнежевић, Рушевић, Балабановић, Шћепановић, Новаковић, Марјановић и Смиљанић, док је Лукашевич уступљен Шахтјору из Солигорска. Вратили су се голман Владан Елесин (Трајал) и Младен Галић (ТСЦ). На проби су: Драгићевић, Вујичић, Ј. Илић, Л. Илић, Бацановић, Миленковић, Паповић, Томовић, Миладиновић, Јевремовић, Којић, Живојиновић и Марјановић. У току су преговори са неколицином искусних фудбалера.


Сланобарци су међусобном одиграли утакмицу.

- На располагању имамо доста играча па смо могли међусобно да одиграмо утакмицу. Било је занимљиво и сасвим солидно за ову фазу припрема.         

Данас ће чета са Слане баре одиграти и прву званичну контролну утакмицу против Рада.

- Шансу ће добити сви играчи, морамо што пре да увидимо ко  ће остати а ко ће отићи на калење у друге клубове. За викенд играмо са Спартаком, после вероватно са Слогом из Пожеге и касније  још са неком екипом, овде их на Златибору има довољно.Након тих провера имаћемо готво јасну слику екипе за наредно првенство – најавио је Жигић.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести