Пролетер домаћин Вождовцу у Бачкој Паланци: Победа брише минус из Ниша

Убедљивим поразом у Нишу (0:3) започела је екипа Пролетера овогодишњу трку за бодове.
Fudbaleri Proletera pred polazak  Foto: FK Proleter
Фото: ФК Пролетер

Између два кола резервисти су имали проверу са Кабелом како би стратег Милић Ћурчић сагледао могућности свих играча и евентуално за сутрашњи меч (27. јул) са Вождовцем у Бачкој Паланци направио измене да  би се евентуалном победом избрисао лош  утисак из Ниша.

- Резултатски смо лоше отворили првенство. Анализирали смо сваки сегмент игре. Играчи су схватили где смо домаћину грешкама омогућили да дођу до бодова – осврнуо се на утакмицу у Нишу Ћурчић.

И екипа Вождовца је код куће изгубила од новајлије из Бачке Тополе.

- Најнеизвесније су утакмице на почетку сезоне обзиром на промене у саставима екипа. Као и ми и Вождовац је непријатно изненадио своје присталице поразом на свом терену. Међутим, то нас неће заварати, очекује нас јако тежак меч. Вождовац има квалитетне и искусне фудбалере, игра специфичан фудбал и заиста нам следи озбиљно искушење. 

Сланобарци имају намеру да стигну до првих овосезонских бодова.

- Играчи су спремни да се упусте у борбу за повољан резултат. Урадили смо доста позитивних ствари током недеље. Задовољан сам како су момци приступали обавезама како би избрисали утисак из Ниша. Очекујем позитивну реакцију и позитиван резултат.

Ситуација око играчког кадра је повољна, нема повређених ни кажњених.

- Имамо малих проблема са ситним повредицама, које су саставни део  фудбала. Драго ми је и задовољство да радим са овим момцима. И кад имају проблеме долазе на тренинге, дају све од себе да учествују у раду Сви играчи су спремни и орни да дају пун допринос повољном резултату.

Сланобарци домаћинују Вождовцу у Бачкој Паланци.

- Терен Бачке је у одличном стању, што омогућава играчима да покажу све што знају. Намера нам је  да прикажемо добар фудбал и да остваримо повољан резултат – поручио је Ћурчић.

Са речима тренера Ћурчића слаже се и капитен Александар Андрејевић.

- Очекује нас јако тежак меч, јер дуел Вождовца  са ТСЦ – ом није права слика његове вредности. Морамо дати све од себе да на набољи могући начин као домаћини стигнемо до победе Верујем да ћемо у томе успети - оптимиста је капитен Пролетера.

Утакмица Пролетер – Водовац на стадиону у Бачкој Паланци почиње у 20 часова

М. Поповић

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести