Пролетер гост Вождовцу: Новосађани се надају повољном резултату

Фудбалери Пролетера још нису преболели пораз од Чукаричог, када су примили гол у надокнади времена. Блистао је голман Никола Васиљевић, што је било недовољно макар за бод.
fudbal, pixabay
Фото: pixabay.com

- Шта рећи после пропуштене прилике да са одличном екипом Чукаричког останемо непоражени? Наравно да ми годе и пријају похвале на мој рачун, биле би ми још драже да смо остали непоражени. Овако остао је горак укус. Све до саме завршнице утакмице играли смо дициплиновано, а онда је Шапић измакао пажњи  наше одбране и уследио је пораз. Имамо за чиме да жалимо - каже Васиљевић, које је и након пораза добио честитке саиграча за сјајне одбране.

Слнобарци данас гостују Вождовцу од 19 часова, што је још један озбиљан испит за њих  с обзиром да  бодове на страни нису освојили још од 22. кола, када су савладали Бачку. Они се надају да ће дуги пост прекинути.

- Ни Вождовцу овога пролећа не цветају руже, близу су тога да се нађу у кругу тимова који се боре за опстанак, па ће у мечу са нама играти максимално и са победничким амбицијама. И ми ћемо ићи на три бода и надам се да ћемо за разлику од предходних утакмица искористити неку од створених шанси. Сигуран сам да поседујемо квалитете за бољу позицију на табели  и надам се повољном резултату – поручио је  Васиљевић.

Тренер Бранко Жигић не може да рачуна на Милошевића, Ковачевића и Живојиновића, па се оекује да изведе овај састав: Васиљевић,Јанковић, Марјановић, Леандро, Башановић, Јовановић, Пејић, Митровић, Томовић, Којић, Миросављев.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести