Пролетер јачи за четворицу новајлија

У новосадском Пролетеру представљена су четири нова играча. Одласци Јовановића (Партизан), Букорца (Торпедо), Миросављева (Иртиш), Кочовића (Инђија), Михаиловића и Раденовића  (Жарково) и Душана Мићића (престао да игра).
Stigli na Slanu baru: Ovusu, Govedarica, Jokić i Leandro
Фото: Стигли на Слану бару: Овусу, Говедарица, Јокић и Леандро

Агилна управа је довела Милоша Јокића (Динамо, Врање), Предрага Говедарицу (Казахстан), Јозефа Овусуа Бемпаха (Слобода, Ужице) и Климако Пинта Леандра (Бразил), док је долазак  Бразилца Талароса Мартинеса Родрига (Олимпијакос, Волос) због папира под знаком питања. За чвршћу одбрану одбарана су двојица искусних инернационалаца Јокић (1987) и Говедарица (1984).

- Од почетка припрема сам са Пролетером и сматрам да сам се лепо снашао. У екипи има доста квалитетних појединаца, неке сам знао од раније, са осталима се упознавао кроз тренинге и утакмице. Пун погодак био је одлазак у Анталију где смо се кроз утакмице уигравали. Чврсто верујем да ћу искуством бити од велике користи да ћемо сепласирати  међу осам најбољих суперлигашких екипа- рекао је Јокић. За разлику од Овусуа који ће бити вредна радилица и Леандра задуженог за голове, Јокић ће уз Говедарицу представљати последњи бедем пред голом.

- Посебно ми се  допала одлична атмосфера у екипи, права домаћинска, па се у неку руку осећам као да сам већ дуго година у клубу.Тренер Радојичић свим играчима је пружио прилику да се кроз припремне утакмице наметну. Искрено верујем да ћемо на пролеће бити још успешнији у односу на јесен – поручио  је Јокић.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести