Пролетер прижељкује бод у дуелу са Партизаном

Пауза фудбалерима Пролетера дошла је у тренутку резултатских успеха, а да ли је оставила трага видеће се после данашњег гостовања Партизану. У редовима Сланобараца не крју да би бод био пуна капа с обзиром да су црно - бели фаворити.
lopta2
Фото: pixabay.com

-  Желимо да наставимо успешну серију и поред чињенице да нам следи једо од најтежих госовања, екипу Партизана. У финишу прелазног рока црно - бели су довели новог тренера и неколико квалитетних  играча, и по њиховим причама нису се одрекли титуле. Јасно је онда да нам следио веома тежак испит – реалан је тренер Сланобараца Бранко Жигић.

Стратег новосадског тима не обећава  победу, али добро издање свог тима свакако.

- За играче и мене гостовање Партизану је велики мотив, покушаћемо  да потврдимо висок пласман на табели да оставимо што упечатљивији утисак. Морамо да будемо храбри и дисциплиновани и да покушамо да грешке саведемо на минимум. Било би неозбиљно да претимо домаћину, али да ћемо се борити свим  срцем. Протекле две недеље појачали смо ритам рада. Играчи са мањом минутажом имали су проверу са Звездаром и добро су се паказали.Надам се да ће се играчи приказати у лепом светлу и бити у позицији да изненаде фаворита - нада се Жигић.

Утакмицу са Партизаном пропустиће Бранислав Јовановић, Угљеша Радиновић и Урош Весић, па је за очекивати да на терен истрчи овај састав: Петрић,  Б.Милошевић, Јоковић, Андрејевић, Ковачевић, Пејић, Којић, Кнежевић, Бабић, Живојиновић, Миросављев.

М. Поповић  

EUR/RSD 117.1400
Најновије вести