Станојевић: Пролетер је хит првенства, чека нас неизвестан меч

Фудбалери Партизана дочекују екипу Пролетера, која је до сад најпријатније суперлигашко изненађење.
stanojevic
Фото: Youtube Printscreen

Сланобарци су на табели четвтопласирани,тик уз црно-белема, па је ова утакмица свакако, после дербија на „Карађорђу“ Између Војводине и Звезде, најзанимљивија у овм колу. Београдски клуб је имао доста одсутних репрезентативаца од којих су се чак тројица тек јуче вратила у Београд.

- Тешка утакмица је пред нама, играмо  против екипе која нам дише за врат.Сланобарци су  хит првенства, играју храбро и нападачки и следи нам озбиљан испит. Ако дамо два гола верујем да би било добвољно за три бода, у супротном... Пролетер је дисциплинован тим, требаће нам много стрпљења да бисмо стигли до жељене победе  – опрезан је тренер Александар Станојевић.

Проблем за црно-беле може бити то што су имали доста репрезентативаца на акцијама својих селекција.

- Холендер, Натхо и Бањак су касно стигли и видећемо да ли ће моћи да почну утакмицу. Јојић и Сума су се опоравили, али не и Марковић. Нисам у могућности  ни да приближно саопштим поставу која ће почети утакмицу. Неколико момака иза подмладка је тренирало са првом екипом, видео сам приближно шта могу, што не значи да су стасали са стартну поставу.

Тренер Партизана се осврнуо и на изостанак репрезентације са Европског првенства.

- Свима је то тешко пало и неуспех је болан за све нас који радимо у фудбалу. Играчи које ја тренирам увек ће имати дозволу да играју за репрезентацију – поручио је Александар Станојевић.

И. Лазаревић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести