ПРВА ЛИГА Кабел – Будућност 0:0 (0:0)

Кабел је успело да стигне до бода после борбене утакмице са тимом из Добановаца. Види се напредак у игри код екипе крај Штранда, али се и даље осети тај недостатак искуства.
1
Фото: Ј. Грлић

Утакмица је кренула веома мирно и без конкретних шанси, а прву праву је имао Јањић, који је госте могао да доведе до вођства у 32. минуту, када је снажно шутирао са 15 метара, али је Елесин био сигуран на голу.

У другом полувремену прилику за Будућност је имао Арсић, који је са 20 метара опалио лопту по голу, а са линије је Мирић главом отклонио опасност. У 70. минуту је Арсић опет могао до поготка, овог пута из прекида са 30 метара, али није био успешан.

 Још једну прилику су имали гости пред крај утакмице, али Стојановић није успео да савлада Елесина са седам метара, који је одличним рефлексима сачувао мрежу Кабела.

А. Михајловић

Фото: Ј. Грлић

НОВИ САД: Игралиште Кабела, гледалаца: 100, судија: Ђокић. Жути картони: Клисура, Нијемчевић, Мирић и тренер Смајић (Кабел), а Новаковић и Милијашевић (Будућност).

КАБЕЛ: Елесин, Ловре, Мартинкевич (Лучић), Јаковљевић (Ђуровић), Нијемчевић, Керкез, Пиргић, Павлица, Мирић, Пиус (Чеман), Клисура.

БУДУЋНОСТ: Головић, Лучић, Арсић, Илић, Трипковић (Коyић), Веселиновић, Милијашевић, Јањић, Пајовић (Аврић), Новаковић, Басрак.

Фото: Ј. Грлић

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести