ПРВА ЛИГА Нова победа Кабела, пао Синђелић

НОВИ САД: Фудбалери Кабела,у четвртом колу прве лиге Србије, савладали су екипу Синђелића са 1:0.
kabel sindjelic
Фото: Д. Иванић

Новајлија у лиги забележио и трећу узастопну победу. Овога пута кобан по “орлиће” био је Предраг Владић. Искористио је казнени ударац након прекршаја Ђорђевића над Владимиром Илићем за вредну тројку.

Имали су домаћи теренску иницијативу у првом полувремену два пута је голман Вукашиновић заустављао ударце Дражића и Пантелића. Гости су се определили за одбрану гола и контрама покушавали да дођу до предности. Из једне такве акције у шанси се нашао Веселиновић, али је најбољи актер Марко Бјековић пожртвованим уклизавањем спречио најгоре.

Имали су Београђани пуно среће у 27. минуту када је након скраћног корнера Кочовића, Бихорац надвисио чуваре али је погодио место где се спајају пречка и статива. Лопта се одбила до Петрића а овај из непосредне близе пребацио гол.

У наставку је била иста слика на терену уз два солидна покушаја Владимира Илића, која су завршила тик изнад пречке. А онда је у продору у казненом простору непрописно Ђорђевић зауставио Илић за најстрожу казну који је у вођство реализовао Владић. Осам минута пре краја могли су домаћи да обезбеде победу, али је на пас Пантелића новајлија Миловић гађао сами угао, а голман Вукашиновић био на висини задатка.

М. Поповић

Кабел - Синђелић 1:0 (0:0)

НОВИ САД: Стадион “Слана бара”, гледалаца 350, судија: Чоловић (Рашка). Стрелац: Владић у 55. минуту из пенала. Жути картони: Илић, Мандић (Кабел), а Веселиновић, Илић (Синђелић).

КАБЕЛ: Вуклиш 7, Бјековић 8, Илић 8, Петрић 7,5, Пантелић 7, Петровић 7, Дражић 7 (Мандић), Кочовић 7,5, Жуниор 7 (Миловић 7), Бихорах 7,5, Владић 7,5 (Вујић 7).

СИНЂЕЛИЋ: Вукашиновић 7, Бумбар 6,5, Ђорђевић 6,5, Занг 6,5 (Драгачевић 7), Бранковић 7, Веселиновић 7, Ђурић 7, Радуновић 7 (Вучићевић 7), Синђић 6,5, Илић 7, Горановић 6,5 (Крстић).

Резултати:

Дин. Врање 2  -  3 Металац

Графичар Београд 3  -  0 Колубара

Нови Пазар 3  -  1 Трајал Крушевац

Раднички Пирот 1  -  1 Златибор Чајетина

Смедерево 0  -  2 Будућност Добановци

Земун 0  -  1 Жарково

 

EUR/RSD 117.1400
Најновије вести