Прва лига Србије: Борац и Кабел ремизирали

Нису фудбалери Кабела успели да препливају Мораву и савладају популарне “зебре” у Чачку, већ су морали да се задовоље поделом бодова.
borac kabel
Фото: Ј. Грлић

Домаћин је до предности стигао у 20. минуту, када је Ратковић савладао голмана Елесина. Први и једини пут гости су до шансе стигли у 45. минуту, када је шутирао Богдановић, а голман Борца Масларевић био сигуран.

У наставку, међутим, екипа тренера Зорана Васиљевића заиграла је много боље. Резултат такве партије био је њихов погодак у 74. минуту. Обадовић је лепо главом проследио лопту иза леђа, на правом месту био је Слободан Новаковић и поравнао скор на 1:1. Трудили су се гости да направе потпуни преокрет, имали су прилике за то два пута преко Обадовића, али је голман Чачана у оба наврата изашао као победник. Могао је, додуше, и Борац да се радује, када је у 82. минуту покушао Милошевић, а добром интервенцијом истакао се голман Елесин.

Ј. Грлић

Борац - Кабел 1:1 (1:0)

ЧАЧАК: Градски стадион, без гледалаца, судија: Богићевић. Стрелци: Ратковић у 20. за Борац, а Обадовић у 74. минуту за Кабел. Жути картони: Овусу (Борац,) а Обадовић, Караћ и тренер Васиљевић (Кабел).

БОРАЦ: Масларевић, А. Урошевић, Обрадовић, Глишовић, Радосављевић, Кувељић, Ратковић, Јеремић (Милошевић), Василић, Овусу (С. Обрадовић), Бајић (П. Илић).

КАБЕЛ: Елесин, Петрић, Секулић, Петровић (Новаковић), Ковић, Караћ (Јеличић), Богдановић (Радочај), Обадовић, Мандић, Бихорац, Говедарица.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести