Кабел гостује великом дужнику у Чачку: Време је за реванш

Фудбалери Кабела новом победом без примљеног гола успешно су у среду окончали дерби меч са Жарковом (2:0), остали у трци за место које води у елиту. Када је било најпотребније распуцао се новајлија Филип Обадовић и са два гола донео вредну победу.
fudbal, pixabay
Фото: pixabay.com

У сусрету са Жарковом добио је предност у односу на талентованог Богдановића.

-  Нико сигурно није био срећнији после утакмице. Стрпљиво сам после повреде чекао да ми тренер Васиљевић пружи прилику и исплатило се  - каже корпулентни Обадовић који висином подсећа на кошаркаша.

Одбрана Кабела на челу са голманом Елесином још једном је потврдила да је са само 13 голова најбоља у лиги. Заслуге припадају тренеру Војиславу Вукићу.

- Рад се исплатио, евидентни су  резултати. Одласком искусног Браћа и Кнежевића многи су са неверицом вртели главом. Управа је повукла праве потезе доведени су Елесин, Вукашиновић и талентовани Пушкић. Елесин је добио  прилику и на прави начин је искористио  - објашњава Вукић.

Кабел данас има нови испит иде на мегдан великом дужнику у Чачак. Јесенас је Борац однео бодове крај Штранда (1:0).

- Борац нас је на почетку утакмице док се  нисмо наместили казнио и повео. Нико тада није веровао да ће то бити крајњи резултат. Међутим,  пропустили смо доста изгледних прилика. И пред гостовање у Чачку Имамо  пуно мотива Борцу вратиомо истом мером, у најмању руку да останемо непоражени. То никако не значи да ћемо се бранити шта више ући ћемо под геслом напад је најбоља одбрана. Имаћемо тежак задатак да искусног Васиљевића, нападача Ратковића, везисту Бемпаха и остале надмудримо. Улог је велики. Домаћину да освоји бодове у борби за опстанак обзиром да су тренутно једно место изнад црте, а нама да повећамо шансе да престигхнемо Раднички или одбранимо тренутно друго место -  нада се Вукић.

Ситуација око састава је непромењена. Идаље су ван строја Видаков  Павлићевић и Петровић док су мале шансе да заигра Месаровић. У конкуренцију се враћа Којчић.

Могуће је да у Чачку од првог минута заиграју: Елесин, Мандић, Јеличић, Којчић, Кочовић, Новаковић, Говедарица, Караћ, Обадовић, Секулић и Бихорац.   

Утакмица се игра данас у чачку у 16 часова.

М. Поповић     

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести