Прва лига Србије: Сјајни Тополчани

ТСЦ - Бежанија 4:0 (3:0)
fudbal
Фото: Dnevnik.rs

БАЧКА ТОПОЛА: Градски стадион, гледалаца 1.600, судија: Минаковић (Нови Сад). Стрелци: Бранковић у 5. Дамњановић у 13. и 80. и Милићевић у 15. минуту. Жути картони: Мезеи, Томановић и Давидов (ТСЦ), а Смиљанић (Бежанију).

ТСЦ: Јоргић 8, Свитић 8 (Мијић), Мезеи 8, Скопљак 8, Бранковић 8, Томановић 8 (Чордашић), Милићевић 8, Давидов 8 (Ерак), Тендеи 8, Шинковић 8, Дамњановић 8.

БЕЖАНИЈА: Марић 5, Филиповић 6, Гојков 6, Мркела 6 (Бабић), Милошевић 6 (Илић), Лекић 6 (Десанчић), Јеремић 6, Милић 6, Смиљанић 6, Јокић 6, Осман 6. Тополчани су одиграли сјајн меч, од првог минута су  кренули у напад и после само петнаестак минута игре имали су недостижно вођство од 3:0.  Повели су играчи ТСЦ -а већ у 5. минуту, Давидов био срушен на ивици шеснаестерца, а слободан ударац је извео Владимир Бранковић који је лопту послао у саме рашље голмана Марића. Само неколико минута касније после коренера Давидова, амјановић је шутирао поред стативе.  Међутим већ у следећем нападу Тополчани су постигли нови гол. На петерцу најбоље сеснашао Огњен Дамњановић и маниром искусног стрелца матирао  голмана Марића. Само што су гости кренули са центра домаћи су одузели лопту и кренули у напад. После коренера постигли су и трећи погодак . Бојан Милићевић је главом поред збуњене одбране гостију погодио мрежу. води

Само што је почело друго полувреме у шанси је био Андреј Мркела који је са осам метара шутирао, а искусни Јоргић послао лопту у корнер.  У 80. минуту Милићевић је у шеснаестерцу гостујућег тима одлично пронашаоа Дамњановићем који је постигао  и четврти гол за домаћина.

Бачкотополчани су пружили најбољу партију ове сезоне, а навијачи су  аплаузима  испратили своје љубимце.

С. Стојиљковић

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести