Првотимац Пролетера Василије Раденовић жали због пораза од Чукаричког

Са пуно наде у погледу повољног резултата отишла је екипа новосадског Пролетера на мегдан Чукаричком.
fk proleter
Фото: Dnevnik.rs

На крају су момци са Слане баре примили гол у финишу утакмице, држали су се одлично готово 80 минута, имали прилику и да поведу, а онда је уследио пад концентрације и сав труд пао је у воду. Поновила се слика из претходног меча са Напретком, када су Новосађани од готовог у последњим секундама направили вересију.

- Направили смо грешку на Бановом брду као ону против Напретка  када смо уместо да славимо морали да се задовољимо бодом. Надали смо се повољном резулату на Бановом брду, били смо близу циља, а онда дозволили да нас домаћин казни и уместо да однесемо бод терен смо напустили погнутих глава. Остаје жал што смо због грешке изгубили бод – каже један од најбољих у редовима Пролетерра на утакмици са Чукаричким Василије Раденовић.

Код резултата 0:0 судија Трипковић поништио је гол Пролетеру.

- Није моје да коментаришем одлуке судије, али многи на стадину су сматрали да је погрешио. Требало би погледати снимак и одгонетнити  недоумицу да ли је судија правилно одлучио или је погрешио.

Наредног петка на “Карађорђу” се игра градски дерби између Пролетера и Војводине.

- Морамо се добро припремити за дерби и радити на томе да број грешака сведемо на минимум. Искључиово због наших грешека остали смо на претходним утакмица без неколико бодова. Утакмица са Вошом је нешто посебно, верујем да ћемо хладних глава, без претерано великих емоција, ући у дуел и великом борбеношћу и нападачком игром стићи до повољног резултата – најавио је Раденовић.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести