Раднички почео припреме, Лалатовић ствара нову јаку екипу 

НИШ: Фудбалери Радничког из Ниша почели су данас припреме за нову сезону у којој ће осим на домаћој сцени поново играти у квалификацијама за Лигу Европе.
lalatovich01
Фото: Танјуг (Видео)

Тренер Ненад Лалатовић најавио је стварање новог јаког тима, који ће покушати да "подигне лествицу" и након историјске вицешампионске титуле сада освоји трофеј и што дуже остане у Европи.

"Пред нама је стварање нове екипе. Отишло нам је неколико носилаца игре попут Дринчића, Ранђеловића, Грбића и Панкова, тако да данас крећемо све из почетка. Недостаје нам много играча, али Раднички је један од највећих клубова у Србији и наше амбиције су да пробамо да у најмању руку поновимо прошлу сезону, која је била историјска. Нешто више од тога сада не желим да обећавам, прелазни рок траје, а о томе ћу конкретније моћи да говорим уколико се испуне моји захтеви о довођењу нових фудбалера у Раднички", изјавио је Лалатовић.

Он је додао да му је драго што је остао у Нишу.

"Заволео сам Ниш од првог дана и овде сам прихваћен сјајно. Имао сам понуде из Грчке и из Казахстана, али те екипе нису биле спремне да испуне све моје услове, а када ме је позвао господин Ивица Тончев брзо смо се договорили", истакао је Лалатовић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести