Раднички преокретом до победе, Чукарички на крају с девет играча

Фудбалери Радничког из Ниша победили су у Београду домаћи Чукарички са 3:2, у утакмици 31. кола Суперлиге Србије, односно првог кола плеј-офа.
nis
Фото: Славље Нишлија, фото: Приватна архива

Чукарички је повео у првом минуту надокнаде времена првог полувремена голом Асмира Кајевића, а на асистенцију Петра Бојића са десне стране.

Чукрички је већ у седмом минуту утакмице морао да замени Дарка Зорића, коме је после корнера за Раднички у дуелу са једним противничким играчем сломљена вилица. Раднички је изједначио у 51. минуту голом Синише Бабића из једанаестерца. Судија Илија Брдар досудо је пенал у 49. минуту после старта Миладина Стевановића над Марком Мркићем. Фудбалер Чукаричког је тада искључен, пошто је добио други жути картон.

У 59. минуту искључен је Лалатовићев помоћник Драган Шарац због приговора, док је играч његове екипе Дарко Пушкарић добио директан црвени картон у 72. минуту због старта над Миланом Павковим.

Раднички је повео у 75. минуту голом Александра Субића, а два минута касније сви фудбалери Чукаричког су сели на траву незадовољни суђењем. Они су минут касније наставили утакмицу. Победу Радничког потврдио је Душан Мићић голом у 82. минуту, а коначан резултат поставио је Марко Доцић у 84. минуту.

С. Р.

Чукарички - Раднички 2:3 (1:0)

БЕОГРАД: Стадион на Бановом брду, гледалаца 500, судија: Брдар (Нови Сад), стрелци: Кјевић у 45. и Доцић у 84. за Чукарички, а Бабић у 51. (из пенал), Супић у 76. Чуппић у 82 минуту за Раднички. Жути картони: Копитовић, Дринчић, Белаковић (Чукарички), Аксентијевић (Раднички). Црвени картон: Стевановић, Пушкарић (Чукарички), искључен Шарац тренер Чукаричког.

ЧУКАРИЧКИ: Белић, Доцић, Стевановић, Мудрински (Стојановић), Дринчић, Бојић (Радић), Кајевић, Копитовић, Зорић (Белаковић), Пушкарић, Богосавац.

РАДНИЧКИ: Живковић, Мркић (Сл. Стојановић), Станисављевић, Аксентијевић, Петровић, Мићић, Павков, Симеуновић, Бабић, Станковић (Субић), Младеновић.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести