Радојичић пред полуфинале Воше и Партизана: Миран сам, све је могуће

НОВИ САД: Жреб за полуфинале фудбалског Купа Србије, одржан у просторијама Фудбалског савеза Србије, Војводини је за противника за улазак у утакмицу за трофеј “подарио” екипу Партизана.
v
Фото: Sledi novi okršaj Partizana i Vojvodine/ J. Grlić

Дуел који је на програму 11. маја, играће се на стадиону црно-белих у Београду и јасно је да је, барем на папиру, улога фаворита на страни београдског тима. По добијању вести са жреба, тренер новосадске “старе даме” Драган Радојичић најавио је да ће његова екипа да пружи храбру игру.

– Жреб није био нимало лак за нас – истакао је шеф стручног штаба Војводине. - Донекле лакше могло је буде то да смо за ривала добили Нови Пазар, јер у полуфиналу не постоје лаки и тешки противници. Сваки од тимова до ове фазе стигао је заслужено и извесно је да има највеће амбиције. Додатна неповољност за нашу екипу је у томе што се сусрет игра у Београду, али од мене ћете чути само то да нема предаје. Игра се једна утакмица и у њој је све могуће, па сам миран.

Потом је стратег игре клуба из Српске Атине додао и следеће:

- Жеља ми је да пружимо најбољу партију коју умемо и то ће бити наш план, али и жеља, односно циљ. Фудбалери Војводине покушаће све што је у њиховој моћи како би обрадовали бројне присталице нашег клуба. Уложићемо све што имамо да победимо Партизан и пласирамо се у финале. Очекујем да играчи које предводим буду надахнути и мотивисани и да, на тај начин, покушају да уђу у историју – додао је Радојичић.

Екипа Војводине одрадила је тренинг на терену с вештачком травом у Фудбалском центру ФСС-а у Старој Пазови, како би се што боље припремила за предстојећи првенствени сусрет с Вождовцем.

Тренер Радојичић моћи ће у том дуелу да рачуна на Милана Лазаревића, који је одрадио утакмицу суспензије због жутих картона, али у конкуренцији за тим неће бити, из истог разлога, везног играча Мирка Топића.

А.П.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести