Радоњић: Нисам онај стари, оправдаћу очекивања

БЕОГРАД: Један од најталентованијих српских фудбалера Немања Радоњић обећао је данас да ће оправдати очекивања у Црвеној звезди и поручио да није више онај стари када је имао проблема са дисциплином.
radonjic zvezda.jpg
Фото: crvenazvezdafk.com

"Драго ми је да сам дошао у највећи клуб на Балкану. Испунио сам свој дечачки сан и надам се да ћу оправдати очекивања свих у клубу и навијача. Мислим да нисам сам крив за све што ми се дешавало у каријери, али надам се да сам се вратио и да ћу да покажем свима да више нисам стари и да ће све то бити како треба", рекао је Радоњић на промоцији на стадиону Рајко Митић.

Некадашњи фудбалер Партизана и Роме, млади репрезентативац, провео је прошлу сезону у Чукаричком, а у Звезду је стигао као слободан играч.

"Што се тиче моје позиције, у нападу могу да играм и лево и десно и шпица. Највише ми одговара позиција левог крила, али могу даиграм и шпица. Нећу имати проблема са физичком припремом, можда сам сада и премнији него шо сам икад био, мислим да сам на идеалној килажи", истакао је Радоњић.

Да Звезда много очекује од њега потврдио је и спортски директор Митар Мркела.

"Сарађивао сам са њим, прошао је све репрезентативне селекције. То је играч какав је потребан Црвеној звезди. Звезда је у прошлости увек доводила овакав тип играча. Нема их много ни у Србији ни у свету и зато верујем да хе Радоњић свој потенцијал искористити и обрадовати све навијаче Црвене звезде" рекао је Мркела.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести