Рамирез: Белгија притискала, Србија неће тако

БРИСЕЛ: Селектор фудбалске репрезентације Костарике Оскар Рамирез, након убедљивог пораза од Белгије (4:1) пред дуел са Србијом на старту Мундијала, каже да је Белгија снажан састав и да не очекује исти притисак од изабраника Младена Крстајића.
oskar ramirez YT
Фото: Youtube Printscreen

"Играли смо против једне од најбољих селекција света, Белгија је трећа на ФИФА листи. Много су нас притискали, а у недељу ћемо знати како да се изборимо са тим. Србија игра директно ка нападачима, не као Белгија. Биће другачије, Србија се више ослања на везни ред", рекао је Рамирез, а преноси локални портал "Ла Таја".

Он је додао да је гледао "орлове" у пријатељским мечевима против Чилеа (0:1) и Боливије (5:1) и да има одређене сумње.

Занимљиво је да селектор Костарике није знао име једног од најбољих фудбалера данашњице Белгијанца Едена Азара, једног од најзапаженијих на утакмици у Бриселу.

"Не сећам се имена играча, знам да је носио "десетку". Био је веома мобилан, увек је нападао простор и имали смо пуно проблема са њим", изненадио је Рамирез.

Костарика је пре Белгије изгубила и од Енглеске 2:0 и са два пораза чека сусрет са Србијом на старту Е групе 17. јуна у Самари.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести