Рамос намерно зарадио жути картон, али није рачунао на Тадића

МАДРИД: Капитен фудбалера Реал Мадрида Серхио Рамос признао је да је направио велику грешку када је у Амстердаму против Ајакса са намером добио жути картон како би "очистио" казну за реванш у Мадриду у осмини финала Лиге шампиона.
ramos, youtube
Фото: Youtube Printscreen

Рамос је због тог гест зарадио два меча суспензије УЕФА, али поред тога га је више заболела чињеница да је, као један од највећих губитника, гледао пораз Реала од Ајакса (4:1) у мајсторској партији Душана Тадића.

"Да ли је жути картон у Амстердаму грешка? Апсолутно јесте и кривим себе 200 одсто. Нисам могао да претпоставим да ће бити онакав исход", признао је Рамос у објави на друштвеним мрежама.

Рамос је, испред екипе, истакао да не жели да се крије иза разочаравајуће сезоне.

"Ми се не кријемо, последњи догађаји били су ужасни. Играчи су на првом месту договорни, а ја као капитен више него ико", поручио је Рамос и демантовао да постоје сукоби унутар клуба.

Поред тога што је Реал остао без шансе да јури четврти узастопни трофеј Лиге шампиона, изгубио је сезону јер је у полуфиналу Купа краља испао од Барселоне, ривала од кога има чак 12 бодова мање у трци за шампиона Шпаније.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести