Рамос: Не волим да причам о судијама,али критеријум није исти

МАДРИД: Капитен фудбалера Реал Мадрида Серхио Рамос био је љу на судију после пораза свог тима од Левантеа у 25. колу шпанске Ла Лиге.
sergio_ramos/fonet
Фото: FoNet

Краљевски клуб минималним поразом препустио је Барселони водећу позицију у првенству, а Рамос сматра да је арбитар Алехандро Ернандес требало да досуди једанаестерац за његов тим.

"Не волим да говорим о судијама, јер сви праве грешке, али понекад се запитам... Критеријум није исти за све. У утакмци Суперкупа досуђен је пенал пошто сам ја играо руком, без намере. Сада су биле две ситуције у којима је требало досудити једанаестерац за нас, а то се није десило", рекао Рамос, преносе шпански медији.

Дефанзивац Реала истакао је да је љут, јер су како каже, судије су раније показивале много више поштовања.

"Капитени су могли да причају са њима, на крају сам питао Ернандеса да ли има неки проблем са мном. Очекају нас важне утакмице и морамо да идемо даље. Свака грешка може да нас кошта трофеја. Не мислим да су судије криве за наш пораз, криви смо искључиво ми, али вратићемо се", закључио је Рамос.

Изабраници Зинедина Зидана у среду играју против Манчестер Ситија у Лиги шампиона, док их следеће недељу очекује Ел Класико портив Барселоне на "Сантјаго Бернабеуу".

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести