Растали су Пролетер и Драган Радојичић

Неколико дана пре прозивке за нову суперлигашку сезону, а након историјског успеха и пласмана у плеј оф и освојеног 7. места дилеме више нема, у новом првенству Драган Радојичић неће седети више на клупи Сланобараца.
Radojicic Dragan/Dnevnik
Фото: Dnevnik.rs

На састанку управе на челу са спортским директором Гораном Антићем и трофејним тренером  није дошло до споразума, па ће истакнутих и тренер у наредној сезони радити у неком другом клубу.

- С великом дозом оптимизма чекао сам састанак са управом, искрен да будем надао се након одличног рада и феноменалних резултата продужењу сарадње - објашњава Драган Радојичић. -  Међутим,  челници клуба имали су друге планове. Одлучили су се за другу опцију. Сваки клуб има своја размишљања и у то не улазим   Била је част радити у Пролетеру. Година тамо проведена остаће ми у најлепшим успоменама, не само због резултата већ и због феноменалне атмосфере у екипи и око ње. Оставио сам иза себе одличан материјал са којим могу да напредују направе добру причу.  Како незванично сазнајемо за који дан ће Пролетер именовати новог шефа струке који ће обавити прву прозивку.

М. По.  

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести