Раставац: Желимо да се са три бода вратимо из Крагујевца

НОВИ САД: Тренер фудбалера Војводине Милан Раставац, изјавио је данас да очекује добар меч против крагујевачког Радничког у четвртом колу Суперлиге Србије.
s
Фото: Youtube Printscreen

Утакмица ће бити одиграна у суботу од 17.30 часова у Крагујевцу.

"Пред нама је један другачији изазов у односу на досадашње утакмице из више разлога. Први и основни је што играмо у гостима, други да нећемо играти у вечерњем термину тако да се припремамо да одговоримо на најбољи могући начин. Наша идеја је да се представимо крагујевачкој публици и фудбалској јавности као што смо и до сада на утакмицама у Новом Саду, а то је са највишим амбицијама, у најбољем саставу и са жељом да се вратимо са три бода", рекао је Раставац за званични сајт клуба.

Војводина је у прошлом колу одиграла без голова са Спартаком.

"Са том утакмицом завршили смо одмах после меча. Играчима сам одмах после утакмице рекао да им ништа не замерам, јер смо урадили све што смо се договорили и да је једина грешка коју можемо да направимо јесте да се и даље бавимо тим мечом. Одмах смо се окренули гостовању Радничком и мислимо само на следећи меч", истакао је тренер Војводине.

Он очекује чврсту игру Радничког и истиче да највећа опасност прети са бочних позиција.

"Раднички је прототип екипе која воли да игра чврст фудбал и он је прилагођен и условима на њиховом терену. Највећа опасност долази са бочних позиција преко Мирића и Томића, који кроз сарадњу са саиграчима или индивидуалним квалитетом праве ту разлику", додао је Раставац.

Нови играч Војводине Филип Малбашић биће у конкуренцији за меч у Крагујевцу.

"Малбашић је почео припремни период са претходним тимом четвртог јула, одиграо је две контролне утакмице по 45 минута, тако да он има неку подлогу, иако није потпуно спреман, па можемо да га користимо у неком одређеном времену. Мислим да ће и он бити део тима већ у Крагујевцу", закључио је Раставац.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести