Реал хоће Азара, Нејмара и Мбапеа; Перез: Бирам звезде ПСЖ-а

МАДРИД: Реал Мадрид, одмах по повратку Зинедина Зидана на место тренера, почео је са плановима за летњи прелазни рок и на мети су најбољи фудбалер Челсија Еден Азара и две звезде Пари Сен Жермена Нејмар и Килијан Мбапе.
nejmar, tanjug ap
Фото: Nejmar na meti Reala, foto: Tanjug (AP Photo/Thibault Camus)

Француски лист Екип пише да ће Зидан добити велики новац за трансфере и да у реконструкцији напада жели да види Азара и Мбапеа, док је Нејмар "план Б" уколико његов саиграч и најбољи млади фудбалер света одлучи да остане у Паризу.

Ипак, још амбициозније трансфере најављу председник клуба Флорентино Перез речима да би обе звезде ПСЖ-а могле да се преселе у преостоницу Шпаније.

"Зиданов језик могао би много да помогне у трансферу Мбапеа. Нејмар или Мбапе? Обојица", рекао је Перез у осмех, а преноси Марка.

Реал ће знатно лакше доћи до Азара, који ће на лето ући у последњу годину уговора са Челсијем, док би за Нејмара и Мбапеа морао да сруши рекордан трансфер.

ПСЖ је платио Нејмара 222 милиона Барселони, Монаку 180 милиона за Мбапеа, али је познато да је Реал увек постављао стандарде на терену, али и у рекордним трансферима.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести