Реал понудио 155 милиона за Сергеја

Реал Мадрид, тринаестоструки првак Европе, послао је понуду Лацију вредну 155.000.000 евра за Сергеја Милинковић-Савића.  
Sergej Milinkovic Savic/Fonet
Фото: FoNet

Репрезентивац Србије је сјајним партијама у дресу тима из Рима у претходне две године постао један од потенцијално најскупљих играча планете, док су светски медији још почетком прошле сезоне писали о великом интересовању неколицине највећих и најбогатијих клубова Старог континента – Пари сен Жермена, Манчестер јунајтеда, Манчестер ситија, Јувентуса...

Како наводе италијани, а потврђују и шпанске колеге, менаyер двадесеттрогодишњег офанзивног везисте, који је овог лета дебитовао за репрезентацију Србије на Светском првенству, Матеја Кежман изнео је понуду 'краљевског' клуба председнику 'небескоплавих' Клаудију Лотиту током заједничке вечере.  

Управо је Лотито више пута истицао да Сергеја неће продати за мање од 150.000.000 евра, откривши да је одбио понуду Јувеа вредну преко 100.000.000 док би некадашњи играч Војводине постао трећи најскупље плаћени фудбалер свих времена – одмах иза рекордера Нејмара да Силве (222 милиона) и Килијана Мбапеа (180), а испред Филипеа Кутиња (120).

Истовремено, ово би могло да значи и да је председник Мадриђана Флорентино Перес и званично започео реконструкцију тима, односно почео да се навикава на живот после Кристијана Роналда јер је најбољи играч света веома близу преласка у Јувентус за 100.000.000 евра.

С. Р.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести