Роналдо одбио да пређе у Бекамов Интер

МАНЧЕСТЕР: Фудбалер Манчестер јунајтеда и португалски репрезентативац Кристијано Роналдо одбио је понуду да настави каријеру у Интеру из Мајамија, преноси "Дејли мејл".
Kristijano Ronaldo/Jutjub
Фото: Youtube Printscreen

Британски медији наводе да је Роналдо (37) био спреман да напусти клуб са "Олд трафорда", јер је незадовољан трансфер политиком Манчестер јунајтеда.

Бивши енглески фудбалер Дејвид Бекам, који је власник Интера из Милана, послао је понуду Роналду. Међутим, португалски фудбалер је одбио да настави каријеру у МЛС лиги, иако је сматрао да би то могао да буде добар маркетиншки потез.

"Дејли мејл" наводи да је Роналдо одлучио да остане у Манчестер јунајтеду, а наводно му је обећано да ће бити капитен у наредној сезони.

Досадашњи капитен "црвених ђавола" Хари Мегвајер ће такође остати у екипи са "Олд трафорда" иако је имао понуду Барселоне. Каталонски клуб тражи Мегвајера и новац за трансфер Френкија де Јонга у енглески клуб.

Међутим, менаџер Јунајтеда Ерик тен Хаг одлучио је да у клубу задржи Мегвајера и Роналда, који су наводно прошле сезоне имали неколико сукоба, а један од њих је био због капитенске траке.

 

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести