Роналдо се враћа на преговоре са Манчестер јунајтедом

МАНЧЕСТЕР: Фудбалер Манчестер јунајтеда, португалски репрезентативац Кристијано Роналдо, враћа се у Енглеску на разговоре са челницима клуба са "Олд трафорда" о својој будућности, преноси британски "Атлетик".
ronaldo
Фото: Tanjug (AP Photo/Efrem Lukatsky)

Роналдо је из породичних разлога пропустио предсезонску турнеју енглеског клуба по Азији и Аустралији. Он се тренутно налази у Португалији, а у Манчестер би требало да стигне данас или сутра.

Португалски фудбалер је наводно више пута изјавио да жели да напусти енглески клуб ако стигне одговарајућа понуда. Међутим, руководство "црвених ђавола" је поновило да Роналдо није на продају, јер очекује да португалски фудбалер буде важан део тима у новој сезони. Он би требало да разговара и са менаџером клуба Ериком тен Хагом.

Извори блиски челницима Манчестер јунајтеда тврде да ће Роналдо највероватније да остане у редовима "црвених ђавола", иако је његов менаџер Жорж Мендеш наводно преговарао са Челсијем и мадридским Атлетиком.

Роналду има уговор са Манчестер јунајтедом до јуна наредне године уз могућност продужења на још једну сезону.

Португалац је као главне разлоге за одлазак из клуба навео изостанак из Лиге шампиона у наредној сезони и недостатак амбиција "црвених ђавола" да се боре за трофеје.

Јунајтед отвара нову сезону Премијер лиге код куће са Брајтоном 7. августа.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести