Са припрема новосадског Пролетера: И Андрејевић у погону

Након пет дана од како је нови стратег фудбалера  Пролетера Милић Ћурчић  са сарадницима започео припреме екипа са Слане баре одиграла је  на Бановом брду утакмице са Чукаричким (играно по 60 минута, прва 0:0, дрга 1:0 за Пролетер).
fudbalska lopta
Фото: Dnevnik.rs

- Задовољан сам приказаним за ову фазу припрема. Желео сам да проверим могућности играчког кадра, посебно оних који су се вратили са позајмица и оних из омладинских погона Пролетера и Бродарца. Укупни утисак је  повољан, поготово ме је обрадовао повратак искусног Александра Андрејевића, који ће бити велико појачања – рекао је Ћурчић. Пролетер ће се од 29. јуна припремати  у Словенији.


Одласци

Уговори су истекли Данилу Николићу, Драгомиру Вукобратовићу, Милошу Јокићу, Предрагу Говедарици, Јозефу Бемпаху и Огњену Красићу и на њих се више не рачуна. Митар Ђоковић је отишао у Младост из Лучана.


- Пре тога тренираћемо у Јакову и пре пута у Словенију одиграти још две припремен утакмице.верујем да ћемо до тада довести и појачања и да ћемо  се у словенији припремати у комплетном саставу – најавио је тренер.

М. По.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести