Са припрема Војводине у Словенији: Човић повредио колено

Данас преподне играчи који су се пожалили на лакше повреде, дакле Никола Васиљевић, Марко Ђуришић и Мирко Топић, као и тек придошли Винсент Езе, одрадили су лакши тренинг, док су остали кандидати за тим имали слободно преподне.
nemanja covic
Фото: Немања Човић, фото: Дневник

Доктор Владимир Чолаковић и Немања Човић, новајлија који је међу црвено-беле недавно стигао из комшијског Пролетера, паузу су иксористили да оду на преглед ултразвуком, јер се дан раније искусни фудбалер пожалио на бол у колену после једног дуела, због којег је морао да напусти утакмицу с Триглавом у 23. минуту. Коначна дијагноза степена тежине озледе Човића биће позната тек по повратку у Нови Сад, али је јасно да он неће моћи да тренира са саиграчима, баш као ни Никола Васиљевић, који се опоравља од дисторзије скочног зглоба.

Езе радио без проблема

У друштву помоћног тренера Драгана Шарца, вежбао је Нигеријац Винсент Езе, фудбалер који је чекао у Новом Саду да добије словеначку визу и због тога није са саиграчима могао да допутује одмах у Терме Чатеж. Проблеми су, напокон, решени и тамнопути играч придружио се Вошином тиму, а данас преподне одрадио је лакши тренинг. Приметно је било да је добро расположен и све задате вежбе одрадио је с лакоћом и уз карактеристични осмех.

Фото: Винсент Езе, фото: Дневник

Наредна провера у понедељак

Због проблема с озледама појединих играча, стручни штаб Војводине решио је да редукује број контролних утакмица на припремама у Словенији. После победа над Брежицама (8:1) и Триглавом (3:2), сада је у плану да се у понедељак одигра дуел са екипом Кршког, а за крај, 11. јуна, предвиђен је сусрет са Горицом.

Текст и фото: А. Предојевић

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести