Садика траже белгијски великани Андерлехт и Бриж

Нигеријски нападач Умар Садик који тренутно брани боје београдског Партизана, главна је тема медија у Белгији,преноси портал Србија данас.
s
Фото: Youtube Printscreen

Тамошњи медији тврде да су два највећа белгијска клуба, Андерлехт и Бриж, веома заинтересовани за дугоногог нападача. Наводи се да би и Гент радо видео Садика у екипи, али је тешко да би тај клуб могао да победи Андерлехт или Бриж у финансијској трци.

Уколико дође до званичне понуде ових великана нигеријски нападач ће бити на слатким мукама.

Проблем и Брижу и Андерлехту може да представља чињеница да су за Садика заинтересовани и клубови из много јачих и богатијих лига, чак се неколико дана писало да је и менаџер Манчестер Јунајтеда Оле Гунар Солскјер одушевљен квалитетима 23-годишњег Нигеријца. 

Из управе клуба из Хумске јављају да су зимус имали понуде за Садика тешке и преко 10 милиона евра, иако специјализовани портал трансфермаркт вредност Нигеријца процењује на само два милиона. Извесно је ипак да је тржишна цена Садика много већа од 1,7 милиона евра, колико је зимус Партизан платио Роми за откуп уговора. Партизан ће извесно вишеструко зарадити на Садику, а остаје да се види да ли ће Нигеријац остати у клубу макар до краја европских квалификација. 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести