Сане: Мало ми је жао Шалкеа...

ГЕЛЗЕНКИРХЕН: Крилни нападач Манчестер Ситија Лерој Сане, јунак победе над Шалкеом (3:2) у првом мечу осмине финала Лиге шампиона, признао је да му је делимично криво што је растужио матични клуб.
Sane Liroj/SASCHA STEINBACH/EPA
Фото: EPA/SASCHA STEINBACH/Liroj Sane

Шалке је све до 85. минута водио 2:1, пре него што је Сане одличним ударцем из слободног ударца изједначио, а Рахим Стерлинг донео преокрет "грађанима".

"Помало сам тужан због Шалкеа, била је сјајна атмосфера, као и увек. Шалке је био баш добар, добро се бранио, али смо на крају постигли три гола и то је најважније. Сити никада не одустаје, увек се бори", рекао је Сане за БТ Спорт.

Сане, који је управо из Шалкеа прешао у Сити пре две и по године, одао је признање његовој екипи на упорности и поред искључења Николаса Отамендија пола сата пре краја.

"Држали смо се заједно и са десеторицом. Узео сам "слободњак" и искористио прилику за каснија три бода. Били смо под притиском, али смо издржали и на бриљантан начин показали колико сјајну и клупу имамо", подсетио је Сане да је ушао у игру у 78. минуту уместо стрелца првог гола Серхија Агуера.

Реванш меч у Манчестеру игра се 12. марта.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести