Шарац: Даћемо максимум да освојимо бодове против Чукаричког

НОВИ САД: Помоћни тренер фудбалера Војводине Драган Шарац изјавио је данас да очекују тежак меч против Чукаричког у 21. колу Суперлиге.
s
Фото: Youtube Printscreen

Новосађани сутра од 18.30 гостују на Бановом брду без првог тренера Ненада Лалатовића, због искључења у претходном колу против ТСЦ-а.

"Сигурно је да нас не очекује лака утакмица. Играмо против екипе која је тренутно четврта на табели и биће то дерби кола. У досадашњем току сезоне, Чукарички је показао да је добра и зрела екипа, са много искусних и младих играча, која већ три-четири сезоне игра у малтене истом саставу, појачаном са неколико повратника из иностранства. Као целина су добро укомпонован тим, који поготово код куће има јако мало пораза и ремија", рекао је Шарац за клупски сајт.

У последњих неколико сезона Војводина и Чукарички по правилу играју врло неизвесне утакмице.

"Прошле сезоне у првенству смо два пута играли нерешено, док смо их у Купу победили 1:0 на Бановом Брду, па ћемо и овога пута покушати да освојимо што више бодова. У прошлом колу смо доживели пораз из једног шута у гол, док ми нисмо искористили неке наше шансе. Прво коло је увек најтеже, а сада нас очекује друго и даћемо максимум у покушају да донесемо бодове у Нови Сад".

Помоћни тренер Војводине наглашава да су фудбалери, упркос најавама после меча против ТСЦ-а, ове недеље тренирали редовно.

"Ситуација сигурно није лепа за све нас, али играчи су у договору са свима нама, одлучили да нормално одржавамо тренинге. Максимално смо концентрисани на утакмицу против Чукаричког, а ове ствари нека решавају људи који треба да их решавају", закључио је Шарац.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести