Савић и Петровић: Навијачи, сад дајте подршку

БЕОГРАД: Легендарни фудбалери Црвене звезде Душан Савић и Владимир Петровић Пижон позвали су наијаче црвено-белих да подрже екипу против Спартака и дају додатну енергију пред дуел против Олимпијакоса у Атини и борбу за "европско пролеће".
pizon, dnevnik
Фото: Владимир Петровић Пижон, фото: Дневник

"Ова генерација је заслужила јаку подршку навијача и пуне трибине, јер исписују још једну велику страницу клупске историје. Због свега што су остварили у току сезоне, позивам навијаче да попуне трибине, дају тиму додатни ветар у леђа против Спартака јер ће уз њих екипи бити лакше да настави победносни низ, да сезону заврши са убедљивом предношћу и направи велики искорак ка трећој узастопној титули. У исто време, екипи ће дати и подстрек за битку коју ће имати у Атини за останак у нокаут фази Лиге Европе", изјавио је Савић за Звезда ТВ.

Навијачи црвено-белих имају и додатни разлог да сутра добро испуне трибине стадиона "Рајко Митић“.

"Утакмица се игра и између два значајна датума у историји Црвене звезде. На данашњи дан 1978. године моја генерација је одиграла 1:1 у Лондону против Арсенала, а у недељу осмог децембра Звезда је освојила у Токију Интерконтинентални куп 1991. Зато, драги звездаши, дођите сутра на Маракану, важно је у свакој ситуацији бити уз Звезду", рекао је стрелац гола који је утишао „Хајбери“.

Четврта Звездина звезда Владимир Петровић Пижон такође је позвао звездаше да додатно подрже клуб у финишу сезоне.

Ако бисмо имали пун стадион, онда бисмо имали и пара да купимо добре играче. Звезду ко не воли кад-губи, он онда није звездаш. Није нам лако, пре три године је дуг био 50 милиона и желели смо само да вратимо дугове. Само то. А, у међувремену смо били два пута на врху света, са елитом, већ две године смо у Лиги шампиона. Зато позивам све звездаше да дођу на утакмицу са Спартаком и подрже тим јер играчи то заслужују", истакао је Петровић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести