Шћекић и Мениг: Желимо победу и против Колубаре

БЕОГРАД: Фудбалери Партизана Александар Шћекић и Квинси Мениг били су задовољни због победе у Горњем Милановцу.
scekic, fk partizan
Фото: Aleksandar Šćekić, foto. FK Partizan/M. Todorović

Црно-бели су јуче у 20. колу Суперлиге победил Металац 3:0 и постали јесењи шампион, головима Шћекића и Менига, који је био двоструки стрелац.

"Остала је још једна утакмица до краја полусезоне коју желимо да крунишемо још једном победом и тиме са разликом од барем плус пет потврдимо титулу јесењег првака! Партизан је много урадио ове године, играмо добар фудбал, ушли смо у даљи ток европског такмичења и јесењи смо прваци и конкуренти за титулу. Има много да се игра, али се надамо сви да ће Гробари препознати овај моменат и са пуних трибина нас гурати ка титули", рекао је Шћекић за клупски сајт.

Пресрећан сам и поносан што је овај тим победио и узео нова три бода, истиче Мениг.

"Заиста, искрено кажем да што сам дуже овде, схватам колико је важан колектив, који је испред појединца, а сваки мој гол је плод тимског рада", рекао је Мениг.

Црно-бели полусезону у Суперлиги завршавају у суботу, када у Хумску долази Колубара.

"Остаје нам да се фокусирамо на ову последњу утакмицу у сезони против Колубаре у којој је важно да узмемо нова три бода и са пет бодова предности одемо на заслужену паузу. Улаз ће бити слободан за све, игра се у 12:55 и то је права прилика да се напуни стадион и подржи овај тим. Бити јесењи првак после седам година није мала ствар, а уз то седми пут у историји играти пролеће у Европи", рекао је Мениг.

ФК Партизан позвао је све навијаче да у суботу од 12.55 дођу на стадион и да поздраве јесење прваке, пошто ће улаз бити слободан.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести