Шћекић: Жеља ми је да завршим каријеру у Партизану

ПОХОРЈЕ: Фудбалер Партизана Александар Шћекић рекао је за клупску телевизију да после повратка у Хумску има огроман мотив да помогне екипи и истакао жељу да у Хумској оконча професионалну каријеру.
scekic_1, fk partizan
Фото: Александар Шћекић, фото: ФК Партизан

Шћекић (31) се недавно вратио у клуб који је напустио у јануару 2022. године. Претходно је три године и шест месеци био члан "црно-белих", а не крије да има велики мотив да поново заигра у вољеном клубу.

"Као што навијачи знају, све што будем имао – даћу. Мој задатак и циљ је и да млађе момке, који су ту, уведем у тим и да их заједно са осталима изведем на прави пут. Највећу жељу и мотивацију сам имао док сам био у Партизану. Тако је и сада. Чим сам добио позив од управе Партизана, одмах сам прихватио и тражио раскид уговора у Израелу, на своју штету, само да бих дошао овде.

Причао је Шћекић и о разлици у односу на период кад је први пут био у клубу.

"Кад сам дошао у Партизан први пут био је лош период. Било је доста осцилација, тад смо завршили као трећи у првенству. Прошао сам тај тежак период. Сад поново долазим у тренутку када није све идеално. Можда нису све ни фудбалске ствари, него и ван, атмосфера, дружење – то је суштина да би дошло до бољитка", додао је репрезентативац Црне Горе.

Не крије Шћекић да је везан за Партизан.

"За Партизан ме веже све! Телеоптик и свлачионица, стадион, сам излазак на терен и сваки пут једва чекам тренинг и утакмицу. Доста играча је прикључено из омладинске школе, морамо имати стрпљења за њих, а циљеви су заиста увек највећи", истакао је рођени Беранац.

Шћекић је на крају истакао и посебну жељу кад је у питању Партизан.

"Моја жеља је да завршим каријеру у Партизану и надам се да ћу је завршити овде", закључио је Шћекић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести