СЕИД КОРАЋ ОПТИМИСТА ПРЕД ДАНАШЊИ ВОШИН ИЗАЗОВ У СУРДУЛИЦИ: Са Црним одбрана стабилна

Најубедљивију победу у минулих 26 првенствених утакмица Војводина је постигла јесенас против Радника на "Карађорђу" (3:0).
1
Фото: Штопер Војводине Сеид Кораћ, фото: ФК Војводина

Реванш у Сурдулици на распореду је данас, у ситуацији када Новосађани аплицирају за европску визу, док је Радник на последњем месту већ виђен у нижем рангу, са осам бодова мањка у односу на Железничар испред себе.

-Ни један поглед на табелу неће утицати на наш опрез и максималну мобилизацију, без обзира о ком је и каквом је противнику реч – уверава нас Вошин поуздани штопер Сеид Кораћ. – Нисам имао ту част да учествујем у тој победи јесенас, али ми је драго да јесам учесник нашег пролећног победничког низа. Лепо смо одморили, одлично смо припремљени, нарочито за изазове на не баш сјајном терену за игру. Са Црним (Црномарковић) је задовољство делити обавезе у последњој линији одбране. Он је одличан штопер и још бољи човек, улива свима сигурност, неопходну за одбрамбену формацију у свакој екипи. Колектив је стабилизован, сви смо охрабрени минулим резултатима и спремни смо да наставимо победнички низ.

Од доласка у Војводину, луксембуршки репрезентативац врло брзо је стекао поверење стручног штаба. Навијачи су га прихватили без резерве и аплаузиома наградили за беспрекоран однос и висок ниво заслуга за утисак о стабилној одбрани, која је на седам утакмица примила седам голова, што је готово дупло повољнији биланс од јесењег.

- Можемо ми још боље – цени Кораћ. –На добром смо путу да узвратимо на стрпљење навијача пуним капацитетом. Драго ми је да је мој учинак оцењен позитивном оценом. Покушао сам и трудим се да унесем читавог себе и да тако одговорим на фантастичан пријем у новој средини. Није фраза, осећам се као код куће. Мислим да ћу се у Новом Саду задржати дуже него што је уговором предвиђено. Наравно, уколико клуб процени да и даље заслужујем место у екипи.

У раним поподневним сатима, по завршетку јучерашњег тренинга, Вошина експедиција кренула је пут Сурдулице. Почетак данашњег меча заказан је за 16 часова. Пренос је на каналу Арена 1 премијум.

Л. Бакмаз

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести