ВОЈВОДИНА У ПЕТАК, У 27. КОЛУ СУПЕРЛИГЕ, ГОСТУЈЕ КОД РАДНИКА У СУРДУЛИЦИ: Отворених карата до „покера“

Најтеже је добити унапред добијене утакмице, сагласни су сви који су се у фудбалу опекли испостављајући „рачун без крчмара“. На исти начин је сусрет са новинарима, пред гостовање код Радника у Сурдулици, започео тренер Војводине Божидар Бандовић.
ФК Војводина

– Упркос рачуницама многих, морамо да одиграмо дисциплиновано и максимално концентрисани на задатак, од првог до последњег судијиног звиждука – рекао је Бандовић. – Потребан нам је континуитет резултата који ће да испрате наш посед и добре игре овог пролећа. Стекли смо толико потребно самопоуздање, играчи су психолошки припремљени да одговоре на притисак, тако да верујем да можемо и до четврте узастопне победе.

Што се терена у Сурдулици тиче, Вошин стратег није ламентирао над неусловним приликама, у којима се, по правилу, теже сналазе гостујући играчи.

– И до сада смо играли на теренима који нису били припремљени за игру на нивоу захтева такмичења – подсетио је Бандовић. – И увек смо имали посед од 65 до 70 посто. Истина, анализирали смо неке тактичке задатке у неповољним условима, нарочито када смо високо и када имамо посед лопте, као и ситуације приликом губитка поседа. Начин игре нећемо да мењамо у односу на утисак који сте о нашој игри стекли до сада, дакле отворено и на победу.

Не мења се тим који добија, неписано је фудбалско правило. Отвореним картама до покера победа био би убедљив капитал пред европски изазов и гостовање Чукаричког у Новом Саду. Бандовић је нагласио да има пар дилема, али да је састав у 90-постотном односу сам себе дефинисао у минулим утакмицама. Георбалидзе је још изван строја, Радуловић тренира смањеним интензитетом због повреде лигамента. Могућа тренерова дилема највероватније се односи на улогу у шпицу Вошиног напада. Сусрет у Сурдулици је сутра и почиње у 16 часова.

Л. Бакмаз


Воша никад снажнија

Војводина је из реда малих, прешла у врсту средњих предузећа у Србији. То је, на основу стандарда, заснованог на броју запослених (133), висини прихода (8,33 милиона евра) и вредности имовине (8,1 милион евра), утврдила финансијски стручњак Радмила Кнежевић.

– Први пут ревизор није имао ни једну примедбу на пословање клуба у 2023. години – рекла је Кнежевићева. – Све обавезе према повериоцима, запосленима и играчима су измирене. Приход клуба износио је 971 милион динара, готово половина је од трансфера играча (466 милиона). Расходи су износили 885 милиона.

Вошини скупштинари су аплаузом дочекали информацију да је приход за 525 милиона динара већи у односу на 2022. годину, што је у транспаретном и свакоме јасном излагању обелоданила Радмила Кнежевић.  



„Приход клуба износио је 971 милион динара, од чега је од трансфера играча зарађено 466 милиона, док су расходи износили 885 милиона"


 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести