Секулић пред Србија - Велс: Предузете мере као никад раније

БЕОГРАД: Комесар за безбедност Фудбалског савеза Србије (ФСС) Љубисав Секулић рекао је данас да су, као никад раније, предузете мере да безбедост утакмице између селекција Србије и Велса у Београду буде на највишем могућем нивоу.
stadion rajko mitic fss.jpg
Фото: fss.rs

Београдски дневни лист пренео је да информације Безбедносне информативне агенције (БИА) говоре да се спрема упад на терен током меча Србија - Велс, због чега је ФСС обавио неколико састанака са Министарством унустрашњих послова и државним органима.

"Живимо у времену пуном изазова око безбедности, сви знају шта се дешава у свету. Апсолутно смо сигурни да ће МУП и сви државни органи који су укључени у организацију урадити све да се утакмица одигра без инцидента. Састанци које смо имали даће резултат и можемо да очекујемо максималну сигурност", рекао је Секулић Танјугу.

Како је нагласио, испред улаза на стадион Рајко Митић биће два сигурносна прстена, а сви гледаоци биће детаљно прегледани.

"Предузели смо неопходне мере да све функционише и смањимо одређени ризик. Ангажовано је 770 редара, метална ограда биће испред стадиона и нико без карте неће моћи да приђе првом прстену, док је на другом "чекирање" и детаљни претрес".

Секулић је поручио да је, неуобичајено у односу на претходне мечеве, најобимније и најодоговорније урађено све како би се утакмица завршила без икаквог испада.

Утакмица између репрезентација Србије и Велса игра се сутра од 20.45 на стадиону Рајко Митић.

EUR/RSD 117.0706
Најновије вести