Селектор Камеруна уочи Србије: На терену морамо да дамо 120 посто

ДОХА: Свесни смо да пораз против Србије значи и повратак кући и зато ћемо дати све од себе и борити се до краја, изјавио је селектор Камеруна Ригоберт Сонг.
katar 2022, promo
Фото: Промо

Србија и Камерун сутра од 11 сати играју меч другог кола Г групе на Мундијалу.

Морамо да дамо 120 посто. Против Швајцарске смо добро почели, али пресудила је једна грешка у одбрани. Нећемо много мењати у нашој игри, покушаћемо да исправимо грешке и спремни смо да потражимо начин да победимо, казао је Сонг на конференцији за медије.

Он се посебно захвалио навијачима из Камеруна који дају снажну подршку екипу, упркос серији од осам узастопних пораза на Мундијалима.

Кључ је да користимо шансе. Да смо против Швајцарске искористили наше прилике, сада би било другачије. Чека нас захтеван меч, устајемо рано, термин је дневни, али спремни смо, поручио је Сонг.

На питање да ли сада познаје фудбалере Србије, пошто је после жреба рекао да не познаје ниједног, Сонг је рекао да је ривал јак, али да не жели да прича о детаљима.

Гледали смо меч против Бразила, био је спектакл, а на нама је сада да пронађемо слабе тачке ривала и да их искористимо, закључио је Сонг.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести