"Шестица" фудбалера Партизана у Инђији

ИНЂИЈА: Фудбалери Партизана победили су данас Инђију 6:0 (3:0) на гостовању у 24. колу Суперлиге Србије.
lopta tanjug.jpg
Фото: Dnevnik.rs

Екипа Александара Станојевића је у Инђији без велики проблема дошла од 12. узастопног тријумфа у првенству, што им је укупно 13. победа у оба домаћа такмичења.

Голове за црно-беле постигли су Бибрас Натхо (7. минут са пенала), Лазар Марковић (41. минут), Милош Јојић (45+3), Такума Асано (51. минут), Немања Јовић (78.мину) и Игор Вујачић минут пре краја меча.

Партизан сада има 59 бодова на другој позицији на табели.

Станојевић: Добро смо отворили утакмицу, после је било лакше

Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић био је задовољан издањем свог тима на мечу против Инђије.

Црно-бели су данас славили 6:0 на гостовању у Инђији у 24. колу Суперлиге и уписали 12. првенствену победу у низу.

"Тешко је увек победити овде на малом терену, они се боре за опстанак. Добро смо отворили утакмицу, постигли голове и после је било лакше. Олакшавајуће је што сада неко време не идемо из Београда. Спремамо се за Војводину, идемо утакмицу по утакмицу", рекао је Станојевиц после меча за ТВ Арена спорт.

Млади Немања Јовић био је један од шесторице играча који су се уписали у стрелце.

"Добро је сто смо рано отворили утакмицу, то је пресудило. Инђија је тврда, јака екипа... Шеф ми је дао шансу и искористио сам је на најбољи начин. Постигнути гол ми много значи за самопоуздање, али најбитније је да екипа побеђује", рекао је Јовић.

Дефанзивац Игор Вујачић у другој утакмици за редом затресао је мрежу.

"Опет сам имао шансу у првом полувремену, то је оно сто смо вежбали на тренингу. Побегао чувару, али сам био непрецизан. Код друге ситуације сам искрено имао среће, лопта је погодила стативу, моје је било само да је убацим у гол. Свакако сам срећан, ваљда ће их бити још. Не желим да обећавам, али најважније је да нисмо примили гол", рекао је Вујачић.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести