Силађи стасава у звезду српског фудбала

Фудбалери ТСЦ-а су у наставку првенствене трке остварили две победе и два ремија и тренутно заузимају високо четврто место на табели елитне лиге.
siladji tsc
Фото: Владимир Силађи, фото: ТСЦ

- Играмо добро, атмосфера у екипи је изванредна и радујемо се високом пласману – каже расни стрелац Владимир Силађи, који је постигао победоносни гол у утакмици са Напредком (2:1).

Сјајани нападач је у налету, постигао је три гола у четири утакмице, на салду сада има 11 погодака и с разлогом се о њему  у фудбалској јавности прича у суперлативу. Његов саиграч Ненад Лукић, такође сјајни напада, се мучи да постигне гол у другом делу првенства, али је  зато Силађи веома разигран и како ствари стоје стасава у звезду српског фудбала.


Добар тим и породична атмосфера

Талентовани Василије Ђурић је у ТСЦ стигао из Синђелића и брзо се уклопио у нову средину.

- Асистирао сам можда тренутно најбољем нападачу у лиги Силађију за победносни гол против Напретка, што ми много значи. Високо смо пласирани и како играмо није нереално да се надамо изласку на европску сцену. ТСЦ је веома организован клуб, атмосфера је породична, а тренер Сабо је ваљда свима показао какав је стручњак. Увереан сам да ћемо навијачима приредити још много радости – поручио је Ђурић.


- Утакмица против Напретка је била тешка, играли смо у првом полувремену  добро, постигли гол и имали игру и доста шанси. У другом делу смо пали, Крушевљани су изједначили искористили у 83. минуту па нам је остало мало времена да стигнемо до бодова. Нисмо одустајалаи од намере да тријумфујемо, нападали смо и у надокнади времена стигли до важне победе. Пратио сам акцију Василија Ђурића, прешао је неколико играча Напретка и центрирао, а у великој гужви пред голом гостију за делић секунди сам био бржи од ривала и постигао гол за велику радост свих у клубу и наших навијача. Колико ме је обрадовала победа и то што сам постигао одлучујући гол толико ме радује наша борбенсот у упорност. Сматрам да смо сасвим заслужено победили. Нита лакша утакмица неће нам бити ни у дуелу са Радом, који има своје планове и амбиције. На нама је да одиграмо на нивпу досадашњих партија и јасно да верујемо у успех.

Упућени у догађања у нашој најјачој лиги тврде да Силађија прате  скаути из наших и иностраних клубова, а он на те приче одговара да је играч ТСЦ-а и да га  сада једино занима да екипа настави са добрим играма и резултатима.Владимир је међу водићеим стрелцима елитне лиге, а ако су четири претходне утакмице показатељ шта од њега у наставку такмичења ваља очекивати све је јасно – голови и асистенције.

Г. К. - С. Ст.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести